GOSSIP

H Jennifer Lopez βγήκε ραντεβού με το πιο σέξι λευκό romper [εικόνες]

Πλέον όλοι έχουμε πειστεί πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ξέρει να περνάει καλά.

Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και τακτικά βγαίνουν για ρομαντικά ραντεβού και βραδυνές εξόδους και συχνά καταλήγουν να ξεφαντώνουν σε κοσμικά κλαμπ μέχρι το πρωί.


Και κάθε φορά η 48χρονη Jennifer Lopez μας παλαβώνει (και τον Alex) φορώντας κάτι απίστευτα σέξι και συνεχίζει να μας κάνει κάιε φορά να απορούμε πως τα καταφέρνει να μοιάζει τόσο νέα.


Τώρα η J Lo αποφάσισε να φορέσει ένα λευκό romper με ασημί λεπτομέρειες του οίκου Zuhair Murad, που άφηνε να αποκαλύπτονται, σε όλο τους το μεγαλείο, τα ατελείωτα πόδια της. Και φυσικά φόρεσε ένα ζευγάρι ασημί πέδιλα από τη συλλογή που σχεδίασε η ίδια σε συνεργασία με τον Ιταλό designer Giuseppe Zanotti . 


Μαζί με τον Alex πήγαν στο Apollo στα Hamptons και οι δυο τους έδειχναν πως σκόπευαν να περάσουν καλά και να το ξενυχτήσουν όπως και έκαναν.
Μάλιστα εκεί έκαναν παρέα και με το διάσημο τραγουδιστή Justin Timberlake, ο οποίος φωτογραφήθηκε με το διάσημο ζευγάρι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!