GOSSIP

Μήνυση έκανε θύμα βιασμού εναντίον των Drake και Future

Σε νομικούς μπελάδες έχουν μπλέξει οι δύο διάσημοι ράπερς μετά από τη μύνηση που έχει καταθέσει εναντίον τους (και όχι μόνο) γυναίκα που διεκδικεί αποζημίωση μαμούθ.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιευτεί, ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού σε συναυλία των Drake και Future η οποία έγινε στις 14 Αυγούστου του 2016 στο Bridgestone Arena στην πόλη Nashville.


Η γυναίκα ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια της συναυλίας "άνθρωπος του Bridgestone Arena" την πλησίασε και της πρότεινε να πάει στα παρασκήνια.
Μόλις όμως τον ακολούθησε αυτός την πέταξε με δύναμη στο έδαφος, της έσπασε το κινητό τηλέφωνο, την τραυμάτισε και την βίασε.


Η γυναίκα αργότερα αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη στο πρόσωπο του Leavy Johnson (φωτό), ο οποίος και έχει συλληφθεί και κατηγορείται για βιασμό και περιμένει τη δίκη του.


Τώρα η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο διάσημων ράπερ και πολλών άλλων φυσικών και νομικών προσώπων και διεκδικεί αποζημίωση 25 εκατομμυρίων δολαρίων για το βιασμό, την ηθική βλάβη και τα δικαστικά της έξοδα,  καθώς, όπως ισχυρίζεται,  ο Leavy Johnson αποδείχτηκε πως είχε στο παρελθόν αρκετά εντάλματα σύλληψης για βίαιη συμπεριφορά και επιθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μήνυση, η άγνωστη γυναίκα τονίζει πως θα έπρεπε τόσο οι ράπερ όσο και όλοι όσοι σχετίζονται με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης συναυλίας να μην είχαν προσλάβει το συγκεκριμένο άτομο καθώς γνώριζαν πως πιθανά να αποτελούσε απειλή για κάποιον από το κοινό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!