GOSSIP

H Jennifer Lawrence πόζαρε ολόγυμνη και παραδέχτηκε το δεσμό της [εικόνες]

Μπορεί εδώ και ένα χρόνο οι παπαράτσι να την έχουν εντοπίσει να φιλιέται με το διάσημο σκηνοθέτη Darren Aronofsky αλλά η Jennifer Lawrence ποτέ δεν είχε παραδεχτεί δημόσια το δεσμό της.

Και τελικά αποφάσισε να το κάνει τώρα με συνέντευξή της στο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue.


Πρόκειται για ένα συλλεκτικό τεύχος που κυκλοφορεί με αφορμή την συμπλήρωση 125 χρόνων λειτουργίας της Vogue και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιος και πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Aronofsky (το πολυαναμενόμενο θρίλερ Mother) είναι μία από τους celebrities που κοσμούν το εξώφυλλο (το τεύχος θα κυκλοφορήσει με ανλλακτικά εξώφυλλα).


Η Jennifer πόζαρε στο φακό της διάσημης φωτογράφου Anne Leibovitz και μάλιστα τόλμησε να ποζάρει και ολόγυμνη αλλά και με ένα κόκκινο σατέν φόρεμα πάνω σε ένα πλοίο μπροστά από το άγαλμα της Ελευθερίας και στη συνέντευξη που συνοδεύει την υπέροχη φωτογράφηση έσπασε τη σιωπή της και είπε πως με τον Darren άρχισαν να βγαίνουν μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

Η ίδια είπε πως "είχε ενέργεια" για αυτόν και δεν ήξερε πως ο ίδιος ένιωθε, ενώ περιέγραψε τον σκηνοθέτη του οσκαρικού Μαύρου Κύκνου, ως έναν "τέλειο πατέρα" (αναφερόμενη στη σχέση του Aronofsky με το γιο που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Rachel Weisz) ενώ πρόσθεσε "στο παρελθόν ήμουν σε δεσμούς όπου ένιωθα μπερδεμένη. Μαζί του δεν είμαι ποτέ μπερδεμένη" και αστειευόμενη είπε πως "Συνήθως δεν συμπαθώ τους ανθρώπου που έχουν σπουδάσει στο Χάρβαρντ, γιατί δεν μπορούν να περάσουν ούτε δύο λεπτά χωρίς να σου πουν πως πήγαν στο Χάρβαρντ... Ο Darren δεν είναι έτσι".


Τέλος η 26χρονη Jennifer είπε πως μέσα από την ταινία Mother όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, και Kristen Wiig θυμηθηκε πόσο "λαμπρός σκηνοθέτης" είναι ο 48χρονος Darren, ενώ και ο Aronofsky μιλώντας στη Vogue για την Lawrence την αποκάλεσε "ωμό ταλέντο".


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!