GOSSIP

Χώρισε ξανά η Amber Heard - Τέλος στη σχέση της με τον Elon Musk

Άτυχη είναι στον έρωτα η διάσημη ηθοποιός και πρώην μοντέλο Amber Heard, αφού μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Johnny Depp, ένας ακόμη δεσμός της δε είχε καθόλου αίσιο τέλος.

Ο χωρισμός έγινε πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με την Mail on Sunday, αυτός που είπε το τέλος ήταν ο δισκεατομμυριούχος Elon Musk. Το δημοσίευμα επικαλείτει ως πηγή "άτομο κοντά στο πρώην ζευγάρι",το οποίο αναφέρει πως η Amber είναι συντετριμμένη μετά τον χωρισμό, ειδικά επειδή το τέλος το είπε ο Elon. 

Επίσης η ίδια πηγή αναφέρει πως ο Musk έμαθε κάπια πράγματα για συμπεριφορές της Amber που δεν του άρεσαν καθόλου και για αυτό αποφάσισε να χωρίσει.

Ο Musk, είναι ιδρυτής της Tesla και η περιουσία του αποτιμάται σε 12 δισ. δολάρια. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Ο 45χρονος κατάγεται από την Νότια Αφρική και έχει ένα κοινό τουλάχιστον με την Amber Herad. Και εκείνος  πήρε πρόσφατα διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.

Θυμίζουμε πως η Amber και ο Elon φημολογείται πως ήταν ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο και τον περασμένο Απρίλιο είχαν δημοσιοποιήσει και επίσημα τη σχέση τους με κοινές φωτογραφίες τους στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Η ίδια η Heard, σύμφωνα με την Daily Mail, είχε πει στον πατέρα της ότι θα ήθελε να παντρευτεί τον μεγιστάνα της τεχνολογίας και σχεδίαζε να κάνει οικογένεια μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!