GOSSIP

Γιατί ξαφνικά όλοι μιλούν για τον γοητευτικό Marwan Kenzari [εικόνες & βίντεο]

Εικάζεται πως θα ενσαρκώσει τον ρόλο του κακού Τζαφάρ, στη νέα ταινία της Disney που θα αφηγείται το παραμύθι του Αλαντίν, και ήδη όλοι μιλούν για τον πιο γοητευτικό "κακό" στο Χόλιγουντ.

Ποιός είναι ο Marwan Kenzari; 

Ο 34χρονος γοητευτικός μελαχρινός ηθοποιός, είναι Ολλανδο - Τυνήσιος, γεννήθηκε στη Χάγη και φέτος ήδη έκανε μια εμφάνιση στην ταινία Mummy (με τον Tom Cruise) και σύντομα θα τον δούμε και στην πολυαναμενόμενη ταινία Murder on the Orient Express (το ριμέικ του κλασικού φιλμ και μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι με τους Michelle Pfeiffer και Johnny Depp), ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter έχει ήδη κερδίσει το ρόλο του Τζαφάρ στην ταινία Aladdin που είναι στα σκαριά.

Και γενικά τα τελευταία χρόνια ο Marwan έχει πυκνώσει τις χολιγουντιανές του εμφανίσεις και η καριέρα του αναμένεται να απογειωθεί τα επόμενα χρόνια, ενώ ήδη κάποιοι έσπευσαν να τον χρίσουν νέο χολιγουντιανό καρδιοκατακτητή.

Πάντως στην πατρίδα του την Ολλανδία, ο Kenzari έχει εργαστεί για χρόνια ως ηθοποιός, έχει παίξει και σε μιούζικαλ, έχει εμφανιστεί εντελώς γυμνός σε ταινία και έχει αποσπάσει και βραβεία ηθοποιίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!