GOSSIP

H κόρη του Michael Jackson κάνει ταξίδι πνευματικής αναζήτησης... τόπλες!

H Paris Jackson, είναι πλέον 19 ετών, έχει ξεκινήσει λαμπρή καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός και ήδη μετρά μερικά εκατομμύρια followers στα social media.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες η Paris κάνει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας και κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε σόου και σειρές, αλλά η ίδια φροντίζει κάθε φορά να μας θυμίζει πως πάνω από όλα για την ίδια έχει σημασία η προσωπική της ηρεμία και η ψυχική της ισορροπία.


Η 19χρονη σταρ έχει ομολογήσει πως στο παρελθόν έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και πως πλέον η επαφή με την φύση και η αναζήτηση της πνευματικότητας την βοηθούν να έχει ψυχική ηρεμία.


Τώρα η Paris έκανε ένα ταξίδι πνευματικής αναζήτησης σε κάποιο άγνωστο προορισμό και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram, πόζες από αυτή την εξόρμηση.


Και όπως θα δείτε σχεδόν σε όλες τις πόζες (μπροστά σε ένα άγαλμα ενός Βούδα, πάνω σε δέντρα κ.ά.) η Paris είναι τόπλες.


Η 19χρονη συνηθίζει να ποζάρει γυμνή και η ίδια λέει πως δεν το κάνει για να προκαλεί αλλά θεωρεί πως το (γυμνό) σώμα της είναι "ναός" και πως δεν υπάρχει απαραίτητα κάτι σεξουαλικό στο γυμνό κορμί και πως ως φεμινίστρια δεν αισθάνεται άσχημα για το σώμα της.


Μάλιστα πρόσφατα είχε πει πως σέβεται όποιον σοκάρεται από ένα γυμνό κορμί και είχε ζητήσει από όποιον δεν θέλει να βλέπει γυμνές πόζες της στα social media απλά να της κάνει unfollow... 


Για την ιστορία έκτοτε, οι followers πολλαπλασιάστηκαν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!