GOSSIP

H Kim ακόμα και όταν πάει σινεμά φλερτάρει με το σέξι ατύχημα [εικόνες]

Μόνο η Kim Kardashian μπορεί να κάνει ακόμα και μια απλή έξοδο με τον σύζυγό της για σινεμά, θέμα συζήτησης στις gossip στήλες.

Ο διάσημος ράπερ Kanye West πήρε τη σύζυγό του Kim Kardashian για να πάνε οι δυο τους (χωρίς τα παιδιά) σινεμά στο προάστειο  Sherman Oaks του Λος Άντζελες και η Kim φρόντισε να προσφέρει και πάλι άφθονο θέαμα στους φωτογράφους που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Η Κim αποφάσισε να φορέσει ξανά ένα από τα αγαπημένα της κολάν, που τονίζουν τα οπίσθιά της, μόνο που αυτή τη φορά φόρεσε ένα με φερμουάρ στο πίσω μέρος (ίσως όχι η πιο άνετη επιλογή για να πάς κάπου που θα πρέπει να μείνεις καθιστή για τουλάχιστον 1,5 ώρα) και το συνδύασε με ένα λευκό κοντό τοπ, που φυσικά το φόρεσε χωρίς σουτιέν (τον τελευταίο καιρό η Kim έχει υιοθετήσει ένα νέο στυλιστικό κανόνα: ή φοράει μόνο το σουτιέν της και τίποτε άλλο ή δεν φοράει καθόλου σουτιέν). 

Το αποτέλεσμα ήταν οι φωτογράφοι να καραδοκούν για το σέξι ατύχημα, καθός ειδικά το δεξί στήθος της Kim έμοιαζε έτοιμο να ξεπροβάλλει στο κάτω μέρος του λευκού crop top.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!