GOSSIP

Ο Leonardo DiCaprio έχει... κοιλίτσα και είναι περήφανος για αυτή [εικόνες]

Πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει μόδα το dad pod, δηλαδή η ανδρική κοιλίτσα της... καλοπέρασης  και φαίνεται πως ο διάσημος ηθοποιός Leonardo DiCaprio δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τη δική του κοιλίτσα και μάλιστα καμαρώνει για αυτή.

Νέες φωτογραφίες του Leo, δείχνουν το διάσημο ηθοποιό να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα πολύ casual ντύσιμο ενώ κάτω από το μπλουζάκι του διαγράφεται ξεκάθαρα η κοιλίτσα του.
Όμως ο ίδιος μάλλον αδιαφορεί για την εξωτερική του εμφάνιση τώρα που είναι 42 ετών.


Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της στήλης Page Six, ο φρεσκοχωρισμένος Leo βρέθηκε στις αρχές του μήνα σε ένα pool party συντροφιά με πολλά μοντέλα (είναι γνωστό πως τους έχει αδυναμία, άλλωστε πρόσφατα χώρισε με τo top model Nina Agdal) και εκεί τους έλεγε όλο καμάρι πως δεν γυμνάζεται καθόλου και πως είναι περήφανος για το dad pod που έχει αποκτήσει. 


Βέβαια το δημοσίευμα αναφέρει πως η κουβέντα ξεκίνησε από κάποια που βλέποντας τον Leo με μαγιό σχολίασε πως ο χολιγουντιανός σταρ δεν έχει πια το σώμα που είχε στην ταινία Τιτανικός. 
Ωστόσο ο Leo δεν μοιάζει να ανησυχεί για το αγύμναστο κορμί του και εδώ που τα λέμε καλά κάνει γιατί ακόμα και τώρα που είναι 42 ετών συνεχίζει να έχει μεγάλο σουξέ και εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!