GOSSIP

H Wonder Woman "νίκησε" και τον Deadpool - Η αντίδραση του Ryan Reynolds

Ο διάσημος ηθοποιός Ryan Reynolds είχε την καλύτερη αντίδραση στο άκουσμα της είδησης πως η ταινία Wonder Woman ξεπέρασε την ταινία Deadpool.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ΕΤ, η ταινία Wonder Woman με την Gal Gadot συνεχίζει να σπάει ταμεία και στο αμερικανικό box office έφτασε στο εντυπωσιακό ποσό των 368.4 εκατομμυρίων δολαρίων ξεπερνώντας τις εισπράξεις της ταινίας Deadpool στις ΗΠΑ ( η επιτυχημένη ταινία με τον διάσημο ήρωα των κόμικς είχε αγγίξει τα 363 εκατομμύρια δολάρια).


Και μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο το φιλμ Wonder Woman να μην έχει ακόμη ξεπεράσει τις εισπράξεις του Deadpool (το Deadpool παραμένει πρώτο με 783 εκατομμύρια δολάρια και το Wonder Woman έχει ξεπεράσει τα 747.5 εκατομμύρια και συνεχίζει), αλλά ο 40χρονος ηθοποιός Ryan Reynolds έσπευσε να αποδείξει πως αναγνωρίζει την ήττα του και έδειξε τη ψυχική του ανωτερότητα. 


Έτσι ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τις παλάμες του Deadpool να σχηματίζουν μια καρδιά πάνω από το σήμα της Wonder Woman.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!