GOSSIP

Gigi Hadid και Zayn Malik πόζαραν στη Vogue και προκαλούν αντιδράσεις

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid ποζάρει μαζί με το αγόρι της και διάσημο τραγουδιστή Zayn Malik για το περιοδικό Vogue, είναι όμως η πρώτη φορά που η φωτογράφησή τους προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Το διάσημο ζευγάρι φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και με το που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες και μέρος του αφιερώματος προκάλεσαν αντιδράσεις.


Η φωτογράφηση έχει θέμα την "gender fluidity" (ρευστότητα φύλου) και ο Zayn και η Gigi υποτίθεται πως  φορούν ο καθένας ρούχα από την ντουλάπα του άλλου.


Και μπορεί οι φωτογραφίες να είναι υπέροχες αλλά πολλοί εκνευρίστηκαν με τον λάθος τρόπο που το περιοδικό Vogue αντιλαμβάνεται τη ρευστότητα φύλου, έναν όρο που καθιερώθηκε στη σύγχρονη εποχή για να περιγράψει τον μετεωρισμό ως προς τη σεξουαλική ταυτότητα ενός ατόμου και όχι ένα straight ζευγάρι όπου ο ένας απλά δανείζεται τα ρούχα του άλλου.


Ήδη τα ειρωνικά σχόλια για το λάθος της Vogue πέφτουν βροχή στο twitter ενώ μέλη της LGBT κοινότητας δηλώνουν και εξοργισμένοι για το λάθος μήνυμα που προσπαθεί να περάσει το περιοδικό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!