GOSSIP

Tom & Zendaya γελούν με τις φήμες πως είναι ζευγάρι

Είναι το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο στη ταινία Spider Man: Homecoming και διαρκώς εμφανίζονται δημοσιεύματα πως είναι ζευγάρι και στη ζωή.

Τώρα το περιοδικό People δημοσίευσε άρθρο το οποίο ισχυρίζεται πως ο 21χρονος Tom Holland και η 20χρονη Zendaya είναι ζευγάρι και μάλιστα πως ο ερωτικός δεσμός τους ήδη μετρά έναν χρόνο και πως το ζευγάρι συχνά απολαμβάνει και διακοπές μαζί.


Η διάψευση ήρθε αμέσως μέσω twitter όπου η Zendaya έγραψε πως γέλασε όταν είδε πως έχει πάει και διακοπές όταν η διάσημη tv star δεν έχει πάει πουθενά διακοπές εδώ και χρόνια, ενώ ο Tom την ρώτησε με ειρωνεία αν μετράει και  περιοδεία που έκαναν για την προώθηση της ταινίας τους. 


Αυτή είναι η πολλοστή φορά που κάποιο μέσο ισχυρίζεται πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, καθώς αυτές οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό.


Πάντως η αλήθεια είναι πως οι δυο του κάνουν πολύ παρέα και ο Tom έχει πει πως στο πρόσωπο της Zendaya έχει βρει μια πολύ καλή φίλη που του δίνει συμβουλές για το πως να διαχειριστεί τη δημοσιότητα αφού η ίδια είναι διάσημη από τα παιδικά της χρόνια.


Στο παρελθόν και άλλα ζευγάρια που ενσάρκωσαν τον Spider Man και την Mary Jane υπήρξαν όντως ζευγάρια και στη ζωή και συγκεκριμένα οι Emma Stone και Andrew Garfield το 2012 και οι Kirsten Dunst και Tobey Maguireτο 2002.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!