GOSSIP

Δύο νέα βίντεο δείχνουν πως ο Tom Holland είναι πολύ κουλ τύπος

Στα 21 του χρόνια είδε ξαφνικά την καριέρα του να απογειώνεται και ο ίδιος πλέον ανήκει στους σταρ πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ και όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός είναι ο νέος Spider -Man.

Όμως ο Tom Holland μοιάζει να μην έχει επηρεαστεί από την ξαφνική φήμη. Άλλωστε ο Tom ξεκίνησε από την ηλικία των 12 ετών να εμφανίζεται σε μιούζικαλ στο Λονδίνο ενώ ως έφηβος έκανε και τις πρώτες του ταινίες.


Ο ίδιος αν και πλέον έχει γίνει σταρ παγκοσμίου φήμης διατηρεί την απλότητά του και το χιούμορ του και δύο βιντεάκια το αποδεικνύουν.


Στο ένα βίντεο, ο Tom δίνει μια συνέντευξη και έχει πολύ χιούμορ και άνεση και δεν ενοχλείται όταν ακόμα και ένας σκύλος έρχεται και κάθεται πάνω του την ώρα της συνέντευξης, Μάλιστα ο ίδιος με το γάντι του Spider Man ρίχνει... ιστούς αράχνης στην κοπέλα που κάνει τη συνέντευξη για πλάκα.

 


Στο δεύτερο βίντεο ο Tom παρέα με νεαρούς φίλους του περνούν τον έλεγχο ασφαλείας σε ένα αεροδρόμιο και μολονότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου και άλλοι ταξιδιώτες αναγνωρίζουν τον Tom (μάλιστα κάποιοι τον βιντεοσκοπούν) ο ίδιος δεν ενοχλείται καθόλου και παραμένει ευγενικός.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!