GOSSIP

O Will Ferrell μόλις "έθαψε" για τα καλά την Mariah Carey [βίντεο]

Κατά καιρούς διάφοροι celebrities έχουν τολμήσει να κατηγορήσουν την Mariah Carey πως το παίζει μεγάλη ντίβα, αλλά ο διάσημος κωμικός Will Ferrell πραγματικά μας έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το πόσο ντίβα είναι η Mariah και, πιθανά άθελά του, έκανε το καλύτερο κουτσομπολιό της εβδομάδας!

Στο παρελθόν η Demi Lovato και η Jennifer Lopez, έχουν πετάξει σπόντες για τον κακό χαρακτήρα της  Mariah Carey και οι δύο έχουν εισπράξει την ίδια απάντηση από τη Mariah "δεν ξέρω ποιές είναι" .


Τώρα η Mariah μάλλον σύντομα θα πει πως δεν γνωρίζει ποιός είναι και ο Will Ferrell, καθώς ο διάσημος κωμικός ξεσπάθωσε εναντίον της σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή.


Ο διάσημος ηθοποιός πήγε στην εκπομπή του Andy Cohen για να προμοτάρει τη νέα του ταινία The House και κάποια στιγμή άρχισε να εξηγεί πως στο φιλμ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί και η Mariah Carey η οποία θα έκανε ένα σύντομο πέρασμα και θα έλεγε και ένα τραγούδι. 


Όμως αυτή η σκηνή δεν γυρίστηκε ποτέ.


Ο Will εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια πως στη Mariah αρχικά είπε πως δεν της άρεσε η ροή της πλοκής και είχε αντιρρήσεις και με τη σκηνοθεσία. Επίσης η Mariah άργησε να πάει στα πλατό 4 ολόκληρες ώρες και όταν τελικά πήγε εκεί δεν ήθελε να κάνει τη σκηνή μολονότι είχε αρχικά δώσει την έγκρισή της και ο Will περιέγραψε την όλη κατάσταση που επικράτησε στα πλατό μετά τα καμώματα της Mariah ως "shitstorm"! 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!