GOSSIP

Ο Johnny Depp προσπαθεί να πουλήσει τα πάντα (εκτός από κάτι) για να ξεχρεώσει

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη του διάσημου ηθοποιού Johnny Depp με την εταιρεία πoυ διαχειρίζονταν την περιουσία του και διαρκώς έχουμε νέες αποκαλύψεις για τα χρέη και τις σπατάλες του Depp.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Johnny Depp είχε προσπαθήσει να κινηθεί νομικά εναντίον του The Management Group, και διεκδικούσε αποζημίωση 24 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς κατηγορούσε τους πρώην διαχειριστές των οικονομικών του για κακοδιαχείριση.  Όμως εδώ και μήνες το The Management Group πέρασε στην αντεπίθεση και με την μήνυση αναφέρει πως οι διαχειριστές είχαν επανειλημένα προσπαθήσει να προειδοποιήσουν τον Johnny Depp για τις αλόγιστες σπατάλες του και πως μόνο ο ίδιος ευθύνεται για την κακή πορεία των οικονομικών του. 


Μάλιστα καθώς συνεχώς γίνονται προσθήκες στη μήνυση από το The Management Group  και τον πρώην διαχειριστή των οικονομικών του Depp, τον Joe Mandel διαρκώς αποκαλύπτονται νέα στοιχεία, όπως για παράδειγμα πως ο σπάταλος Depp έφτανε να πληρώνει άτομο (έναν τεχνικό ήχου) με μισθό όλο το χρόνο για να του λέει τις ατάκες των ρόλων του, ώστε να μην χρειάζεται ο ίδιος να απομνημονεύει τις ατάκες του.


Τώρα το Deadline αποκαλύπτει ένα από τα δεκάδες e mails που κατέθεσε το TMG και αποδεικνύουν πως αυτοί σαν διαχειριστές είχαν ενημερώσει τον Depp πως έπρεπε να σταματήσει τις σπατάλες.
Σε ένα από αυτά τα emails ο Depp απαντά σε έκκληση του Joe Mandel, να περιορίσει τις σπατάλες και να πουλήσει το ιδιωτικό του αεροπλάνο και το σκάφος.

Και ο Depp φαίνεται να είναι διατεθειμένος να πουλήσει τα πάντα (ο ίδιος προτείνει κάποια έργα τέχνης ή οτιδήποτε άλλο) εκτός από το ιδιωτικό αεροπλάνο, γιατί αναφέρει πως θεωρεί πως το να ταξιδεύει με εμπορικές πτήσεις θα είναι ένας "εφιάλτης με τους παπαράτσι", ενώ μετά απαριθμεί τα έσοδα που ευελπιστεί να έχει από τις επόμενες ταινίeς του (το e mail είναι πριν το γύρισμα του φιλμ ο Τουρίστας με την Angelina Jolie).

Δείτε το επίμαχο email

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!