GOSSIP

Σοκάρει το ύψος της αμοιβής της Gal Gadot στο φιλμ Wonder Woman

To Business Insider αποκαλύπτει το ύψος της αμοιβής που πήρε η ισραηλινή καλλονή Gal Gadot για το ρόλο της Wonder Woman και αναφέρει πως το ποσό σοκάρει.

Γιατί μπορεί η ταινία να συνεχίζει να σπάει ταμεία σε όλο τον κόσμο και να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές  επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού, αλλά η αμοιβή της πρωταγωνίστριας είναι σοκαριστικά χαμηλή αναλογικά με τις εισπράξεις που έχει φέρει.


Συγκεκριμένα, μολονότι το φιλμ μέχρι στιγμής έχει έσοδα που ξεπερνούν τα 570 εκατομμύρια δολάρια (!) η αμοιβή της Gal ήταν μόλις 300.000 δολάρια!


Το δημοσίευμα εξηγεί πως αυτή η αμοιβή ήταν μέρος μιας συμφωνίας με την παραγωγή για τη δημιουργία τριών φιλμ ( ("Batman v Superman: Dawn of Justice," "Wonder Woman" "Justice League") και πως πιθανά μετά την επιτυχία της ταινίας η Gal θα πάρει και κάποιο εντυπωσιακό μπόνους, ενώ είναι σίγουρο πως το κασέ της θα εκτοξευτεί στα ύψη μετά την επίσημη ανακοίνωση κάποιου sequel της Wonder Woman.


Επίσης το δημοσίευμα τονίζει πως το ίδιο χαμηλή ήταν και η αμοιβή του ηθοποιού Chris Evans στο άκρως επιτυχημένο Captain America, ενώ αρκετοί από τους πρωταγωνιστές και στο φιλμ με ήρωες κόμικς Avengers είχαν πληρωθεί μόλις 200.000 δολάρια, σε αντίθεση με τον Robert Downey Jr, ο οποίος για το ίδιο φιλμ είχε εισπράξει 50 εκατομμύρια δολάρια!


Και οι "αδικίες" στο Χόλιγουντ συνεχίζονται...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!