GOSSIP

H Carla Bruni γύρισε νέο βίντεο και μίλησε για τη νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Υπήρξε και η ίδια Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, στο πλευρό του Νικολά Σαρκοζί, και τώρα έχει επιστρέψει στην καριέρα της ως τραγουδίστρια.

H Carla Bruni στα 49 της χρόνια παραμένει γοητευική και τώρα γύρισε ένα νέο βιντεοκλίπ, που το υπογράφει ο διάσημος φωτογράφος μόδας  Jean-Baptiste Mondino (έχει συνεργαστεί με σταρ όπως η Madonna και ο Sting. Ο λόγος για το νέο της βίντεο για το τραγούδι "Miss You", μια διασκευή του ομώνυμου χιτ των Rolling Stones, που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο της πέμπτο άλμπουμ French Touch (θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο).

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ και το βίντεο, η Carla, μίλησε για τη μουσική της, την οποία περιέγραψε ως "πολύ απλή" ενώ σχολίασε και την εμφάνισή της στο βιντεοκλίπ (φοράει ένα ολόσωμο catsuit μαύρο κορμάκι) και είπε πως αρχικά δεν ήθελε να το φορέσει αλλά δέχτηκε γιατί ταίριαζε με την αίσθηση απλότητας που ήθελαν να δώσουν.

Και φυσικά την ρώτησαν για τις μέρες που ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και είχε δεχτεί εύσημα για τις στυλιστικές της επιλογές και αυτή εξήγησε πως ως πρώην μοντέλο είχε καλές σχέσεις με τους διάσημους σχεδιαστές και πως μετά την εκλογή του συζύγου της άρχισαν να της στέλνουν ρούχα, ενώ αστειευόμενη είπε πως "ευτυχώς ακόμα χωρούσα σε αυτά!"

Και όταν την ρώτησαν τί στυλιστική συμβουλή έχει να δώσει στη νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, είπε πως δεν της αρέσει να δίνει συμβουλές και πως η κα Μακρόν δεν έχει ανάγκη από συμβουλές και σχολίασε πως η κα Μακρόν ντύνεται καλά και έχει πολύ ωραίο σώμα.

Δείτε και το νέο βίντεο της Bruni 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!