GOSSIP

Μήπως η Chrissy αποκάλυψε υπερβολικά πολλά για την ερωτική της ζωή;

Το διάσημο μοντέλο και σύζυγος του πολυβραβευμένου τραγουδιστή και συνθέτη John Legend, είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια της αλλά τώρα πολλοί σχολιάζουν πως σε αυτή τη συνέντευξη το παράκανε με τις... αποκαλύψεις.

Η Chrissy Teigen, πόζαρε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους Ιουλίου του γυναικείου περιοδικού Marie Claire στις ΗΠΑ, και παραχώρησε και μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα πάντα. Και όταν λέμε για τα πάντα εννοούμε μέχρι και για την κωλοτρυ..δα της!
Όχι δεν κάνουμε πλάκα.


Στην επίμαχη συνέντευξη, το σημείο το οποίο έχει προκαλέσει τα περισσότερα σχόλια είναι αυτό στο οποίο η Chrissy αναφέρει πως μαζί με το σύζυγό της είχαν βγει έξω με ένα άλλο ζευγάρι και αστειεύονταν και η Chrissy είπε πως ο John δεν έχει δει ποτέ την κωλοτρυπ..δα της. Και τότε ο John της είπε πως φυσικά και την έχει δει και την βλέπει κάθε φορά που κάνουν σεξ σε doggy style και έτσι η Chrissy είπε πως δεν θα ξανακάνουν σεξ σε αυτή τη στάση ποτέ.


Τώρα γιατί έπρεπε να μάθει όλος ο κόσμος αυτή την πικάντικη λεπτομέρεια της ερωτικής ζωής του διάσημου ζευγαριού κανείς δεν το ξέρει. 
Πάντως εκτός από αυτές τος γαργαλιστικές λεπτομέρειες που έκαναν πολλούς να κοκκινίζουν η Chrissy είπε και πιο σοβαρά πράγμαυτα: μίλησε ξανά για την επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη Luna, για την εξωσωματική που έκανε και είπε πως ποτέ δεν θα έλεγε όχι στο σενάριο να υιοθετήσει και ένα παιδί.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!