GOSSIP

H Ariana Grande επισκέφτηκε φαν της σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ [εικόνες]

Στο Μάντσεστερ έχει επιστρέψει από χθες η Ariana Grande εν όψει της μεγαλειώδους συναυλίας One Love Manchester που θα γίνει σήμερα στο Old Trafford.

Η συναυλία που διοργανώνει η νεαρή ποπ σταρ θα μεταδοθεί ζωντανά σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου, καθώς η Ariana μαζί με δεκάδες διάσημους μουσικούς και τραγουδιστές μεταξύ των οποίων και οι Katy Perry, Miley Cyrus, Little Mix κ.ά. θα στείλουν απόψε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της τρομοκρατίας και υπέρ της αγάπης, στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους.


Λίγες ώρες πριν τη συναυλία η τραγουδίστρια Ariana επισκέφτηκε το παιδικό βασιλικό νοσοκομείο του Μάντσεστερ και συνάντησε από κοντά και μοίρασε αγκαλιές και φιλιά σε νεαρές φαν της που τραυματίστηκαν στο Manchester Arena και νοσηλεύονται ακόμη και σήμερα.


Το BBC δημοσιεύει μερικές συγκινητικές φωτογραφίες που δείχνουν τον ενθουσιασμό που βίωσαν ειδικά τα νεαρά κορίτσια όταν γνώρισαν από κοντά το ποπ είδωλό τους, ενώ και η ίδια η Ariana ανέβασε μια σειρά με ασπρόμαυρες πόζες της με φαν της στο Instagram από την επίσκεψή της στο παιδικό νοσοκομείο.

Η επίσκεψη της Ariana όχι μόνο συγκίνησε τα νεαρά κορίτσια αλλά και τους γονείς τους που ενθουσιάστηκαν με την καλή πράξη της Ariana. Ο μπαμπάς της μόλις 8 ετών Lily, o Adam Harrison, αναφέρει χαρακτηριστικά στο BBC πως η κόρη του ένιωσε σαν ροκ σταρ μετά την επίσκεψη της Ariana και πως ο ίδιος είναι λίγο... ερωτευμένος με την Ariana μετά από αυτή τη σύντομη συνάντηση.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!