GOSSIP

Η 19χρονη Ariel ποζάρει με μαγιό και μιλά ανοιχτά για την πλαστική στήθους

Η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς Modern Family είναι μόλις 19 ετών και ήδη θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια στο Χόλιγουντ.

Και η αλήθεια είναι πως παρά το νεαρό της ηλικίας της η Ariel Winter έχει ήδη μια πολυετή καριέρα στη τηλεόραση και πλέον έχει κατακτήσει και το σινεμά και ταυτόχρονα δείχνει πως είναι αποφασισμένη να μην ακολουθεί τους κανόνες και γενικότερα κάνει ό,τι θέλει και δεν μετανιώνει για αυτό.

Η Ariel επίσης λατρεύει το σώμα της και δεν τη νοιάζει ούτε το ύψος της, ούτε τα όποια κιλάκια έχει, ούτε ακολουθεί στυλιστικούς κανόνες και φοράει ό,τι θέλει όπου θέλει και σε όποιον της ασκεί κριτική απαντάει πως είναι δικαίωμα της να επιλέγει η ίδια πώς θα αισθάνεται άνετα με το σώμα της.


Με αυτό το σκεπτικό αναφέρει δημόσια πως έκανε και πλαστική επέμβαση αφαίρεσης στήθους. Η 19χρονη Ariel τώρα ποζάρει με μαγιό για το Refinery29 και εξηγεί πως έκανε την πλαστική επέμβαση για να νιώθει καλά με το κορμί της και πως όχι μόνο δεν μετανιώνει αλλά πλέον μπορεί και ποζάρει άνετα φορώντας μαγιό και νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση.


Δείτε τη νέα της φωτογράφηση και την άνεση με την οποία απαντάει ακομπλεξάριστα και αυθόρμητα σε ερωτήσεις που της κάνουν στο σετ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!