GOSSIP

Κάτι τρέχει με τον Leonardo και την Bella;

Είναι και οι δυο τους όμορφοι, επιτυχημένοι και... ελεύθεροι και τώρα γνωρίστηκαν στις Κάννες και κάποιοι θεωρούν πως ίσως ένα νέο ειδύλλιο μόλις φούντωσε στην παγκόσμια showbiz.

O φρεσκοχωρισμένος Leonardo Di Caprio (πριν λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε πως χώρισε με το top model Nina Agdal) βρέθηκε στις Κάννες για το ετήσιο φιλανθρωπικό amfAR gala συνοδευόμενος από τον φίλο του και επίσης φρεσκοχωρισμένο ηθοποιό Tobey Maguire (φέτος πήρε διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου).


Και όταν δύο διάσημοι εργένηδες πάνε σε ένα κοσμικό γκαλά γεμάτο με πανέμορφες γυναίκες η φαντασία πολλών αρχίζει να οργιάζει.


Έτσι όταν οι κάμερες εντόπισαν τον Leo να συνομιλεί στο γκαλά με το 20χρονο μοντέλο Bella Hadid (επίσης πριν από λίγους μήνες χώρισε με τον The Weeknd) αυτό ήταν αρκετό για να κάνει πολλούς να πιστέψουν πως ίσως κάτι παίζει μεταξύ τους.


Το αν γεννήθηκε ένα νέο ειδύλλιο θα φανεί στην πορεία, πάντως ο Leo σίγουρα έχει αποδείξει πως έχει αδυναμία στα μοντέλα (τον αποκαλούν "μοντελοοπνίχτη") και η Bella ειδικά εκείνο το βράδυ ήταν εκθαμβωτική και πολύ (μα πολύ) σέξι.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!