GOSSIP

O Orlando Bloom δηλώνει πως ψάχνει να βρει σύζυγο

Πρόσφατα είδε το όνομά του να μπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο μετά από μια βραδιά πάθους με μια σερβιτόρα, η οποία έχασε τη δουλειά της. Όμως ο Orlando λέει πως δεν του αρέσει η εργένικη ζωή.

Ο 40χρονος χολιγουντιανός σταρ, στο παρεθόν είχε παντρευτεί με το μοντέλο Miranda Kerr και ο γάμος τους είχε κρατήσει 3 χρόνια και τώρα φαίνεται πως αναπολεί τις μέρες που είχε πλάι του μια σύζυγο.


Άλλωστε μετά το διαζύγιό του είχε κάνει σοβαρότατο δεσμό με την Katy Perry, αλλά χώρισε στις αρχές του έτους και τώρα φημολογείται πως βγαίνει με την ηθοποιό Nina Dobrev.
Δεν ξέρουμε αν η Nina μέσα σε ένα μήνα (φημολογείται πως βγαίνουν από τον περασμένο Απρίλιο) τον έκανε να σκέφτεται ξανά το γάμο, πάντως ο Orlando σε συνέντευξή του στο Extra είπε ξεκάθαρα πως ψάχνει για γυναίκα.

 

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Orlando εντυπωσιάστηκε από μια καρφίτσα που φορούσε ο δηοσιογράφος που του έκανε συνέντευξη και εκείνος του είπε πως είναι δώρο από τη σύζυγό του. Τότε ο Orlando ακούγεται να λέει "Είδες για αυτό χρειάζομαι και εγώ μια σύζυγο. Μπορείς να μου βρεις μια σύζυγο; Θέλω μια σύζυγο. Αυτό ψάχνω; μια σύζυγο που θα μου αγοράσει μια τέτοια καρφίτσα".


Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρά τα λέει όλα αυτά πάντως χθες ο Orlando βρέθηκε στο αεροδρόμιο LAX στο Λος Άντζελες αγκαλιά με ένα γλυκούλικο σκυλάκι που σίγουρα θα τον βοηθήσει να γνωρίσει πολλές γυναίκες αν όντως αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!