GOSSIP

Φυσούσε στη ΝΥ και αυτή η σταρ δεν το γλίτωσε το σέξι ατύχημα [εικόνες]

Στις αρχές Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία Wonder Woman που μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία της γνωστής ηρωίδας των κόμικς.

Και ήδη το λαμπερό καστ του νέου φιλμ, έχει ξεκινήσει περιοδεία για το προμοτάρισμα της ταινίας, αλλά δυστυχώς οι σταρ αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη λόγω του πρόσφατου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ.


Έτσι χθες η  Patty Jenkins, που υπογράφει τη σκηνοθεσία της ταινίας Wonder Woman, μαζί με την ισραηλινή καλλονή Gal Gadot που ενσαρκώνει τον ρόλο της ηρωίδας των DC Comics και τον συμπρωταγωνιστή της Chris Pine, βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη και στα πλατό τηλεοπτικής εκπομπής.


Μαζί τους ήταν και η 51χρονη σταρ Connie Nielsen (γνωστή από ταινίες όπως ο Μονομάχος, ο Δικηγόρος του Διαβόλου κ.ά.) η οποία στο νέο φιλμ υποδύεται την μητέρα της Wonder Woman.

 

H Connie παραμένει μια γοητευτική και σέξι γυναίκα και εντυπωσίασε τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί για να θαυμάσουν το λαμπερό καστ που θα πήγαινε σε τηλέοπτικά στούντιο για συνέντευξη.


Έτσι η Connie, που φορούσε ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο φόρεμα, δέχτηκε να υπογράψει αυτόγραφα. Μόνο που την ώρα που συνομιλούσε με τους φαν της, ο αέρας φρόντισε να κάνει πολύ σέξι την εμφάνισή της και χάρισε αποκαλυπτικά πλάνα στους παπαράτσι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!