GOSSIP

Με θεόστενο φόρεμα η Irina Shayk εμφανίστηκε ξανά στις Κάννες [εικόνες]

Το διάσημο μοντέλο από τη Ρωσία και αρραβωνιαστικιά του ηθοποιού Bradley Cooper, βάλθηκε να δείξει σε όλους πως το κορμί της 2  μόλις μήνες μετά τη γέννα της κόρης της είναι και πάλι τέλειο.

Η 31χρονη Irina Shayk αποφάσισε να κάνει στο 70ο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών, την πρώτη επίσημη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί μετά τον τοκετό, και από την πρώτη στιγμή έκλεψε τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε με μια θεαματική κίτρινη τουαλέτα.  


Και τώρα κατάφερε ξανά να καταπλήξει τα πλήθη όταν εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και δαντέλα και μια πολύ στενή δερμάτινη ζώνη - κορσέ στη μέση .

Το θεόστενο φόρεμα αγκάλιαζε άψογα το κορμί της Irina και έδειχνε και την παραμικρή λεπτομέρεια του σώματός της. 

Και προφανώς αυτός ήταν ο σκοπός του φορέματος, δηλαδή να τονίσει και να δείξει σε όλους πως παρά το γεγονός πως η Irina πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα παραμένει ένα top model.

Βέβαια ο Bradley Cooper συνεχίζει να είναι άφαντος και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται η νεογέννητη κόρη του διάσημου ζεύγους, καθώς πληθαίνουν οι φωνές πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του διάσημου μοντέλου και του χολιγουντιανού σταρ που δοκιμάζει την τύχη του και ως σκηνοθέτης με το A Star is Born με [ρωταγωνιστές τον ίδιο και την Lady Gaga. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!