GOSSIP

Τελικά το όνομα της Meghan Markle δεν είναι "Meghan"

To 2016 η αμερικανίδα ηθοποιός Meghan Markle κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της γυναίκας με τις περισσότερες αναζητήσεις στο google μέσα σε ένα χρόνο.

Και ο λόγος που ξαφνικά όλοι γκούγκλαραν το όνομα της Meghan Markle ήταν ο δεσμός της με τον πρίγκιπα Harry.


Και καθώς ο δεσμός της αμερικανίδας σταρ σοβαβεύει, η ίδια έχει αναδειχτεί πλέον σε celebritiy πρώτου μεγέθους καθώς πολλοί εκτιμούν πως ίσως σύντομα παντρευτεί το πρίγκιπα της καρδιάς της και ήδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των celebrity αναζητήσεων στο google και το 2017.


Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως όλο αυτόν τον καιρό δεν γκούγκλαραν το πραγματικό όνομα της Meghan Markle. Τώρα τα διεθνή meda ξαφνικά ανακάλυψαν πως η ηθοποιός στην πραγματικότητα ονομάζεται Rachel και το  Meghan είναι το μεσαίο της όνομα.


Όμως αυτή τη λεπτομέρεια για το αληθινό όνομα της ηθοποιού την είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό οι φαν της τηλεοπτικής σειράς Suits όπου πρωταγωνιστεί η Markle, αφού είχαν εντυπωσιαστεί από το γεγονός πως το αληθινό όνομα της Markle  συμπίπτει με αυτό της τηλεοπτικής ηρωίδας Rachel Zane την οποία υποδύεται στη σειρά.

Φυσικά πολλοί σταρ του Χόλιγουντ συχνά αλλάζουν το όνομά τους και μάλιστα προτιμούν καλλιτεχνικά ονόματα στα οποία τόσο το ονόμα όσο και το επίθετο ξεκινούν από το ίδιο γράμμα (όπως Marilyn Monroe, Susan Sarandon και... Meghan Markle!)

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!