GOSSIP

O Dwayne Johnson όντως θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ; [βίντεο]

Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους σταρ του Χόλιγουντ, παίζει σε ταινίες που σπάνε ταμεία και έχει ψηφιστεί και ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη από το περιοδικό People. Όμως αυτά αρκούν για να θέλει να γίνει και πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τους τελευταίους μήνες γίνεται μεγάλος ντόρος πως ο Dwayne Johnson, ο γνωστός και ως The Rock, σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020.

Αυτό είναι ένα σενάριο που πιο πολύ ξεκίνησε ως αστείο από τους φαν του που άρχισαν να λανσάρουν το  σύνθημα "The Rock for President " στις πρόσφατες εκλογές στις ΗΠΑ, παρά από τον ίδιο τον Dwayne, ο οποίος όμως έχει ρίξει λάδι στη φωτιά με σχετικές δηλώσεις του.


Το 2016 είχε κάνει σχετικές δηλώσεις στο περιοδικό Vanity Fair, αλλά και πρόσφατα στο περιοδικό GQ και τώρα βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Jimmy Fallon, με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία της νέας του ταινίας Baywatch,  και σε σχετική ερώτηση απάντησε πως θεωρεί πως μέσα σε τρία χρόνια πολλά μπορούν να συμβούν, χωρίς να αποκλέιει τίποτα.

Παράλληλα είπε πως ο ίδιος πιστεύει πως ο κόσμος είναι τόσο θετικός στο σενάριο μιας υποψηφιότητας του ίδιου γιατί οι πολίτες θέλουν άλλου τύπου ηγεσία, καλύτερη ηγεσία. ΄"Θέλουν ηγεσία με περισσότερη ισορροπία και λιγότερη φασαρία" είπε ο Dwayne.

Ο Dwaybe δηλώνει πως είναι ένας απλός άνθρωπος που ξυπνά νωρίς το πρωί, πάει στη δουλειά του, φροντίζει την οικογένειά του και τους ανθρώπους γύρω του και πως αυτή η απλότητα έχει απήχηση σήμερα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!