GOSSIP

To κορίτσι που φίλησε η Katy Perry είναι η Miley Cyrus;

Πολλά έχουν ειπωθεί για το σε ποιά αναφέρονταν η Katy Perry στο κομμάτι της I Kissed a Girl (and i liked it) αλλά κανείς δεν ξέρει ποιό είναι τελικά το κορίτσι που φίλησε (και της άρεσε).

Τώρα αυτό το κορίτσι που στάθηκε πηγή έμπνευσης του τραγουδιού έσπασε τη σιωπή της.
Ο λόγος για τη Miley Cyrus, η οποία σε συνέντευξή της στο KTU radio, μίλησε για την καλή της φίλη Katy Perry.
H Miley είπε πως οι δυο τους είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια και πως σε λίγο θα συμπληρώσουν 10 χρόνια φιλίας και πως αυτή είναι η μακροβιοτερη φιλία που έχει στο Λος Άντζελες.


Επίσης είπε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Katy κυκλοφόρησε το τραγούδι I Kissed a Girl. Τότε η ίδια έκανε τα γυρίσματα μιας Hannah Montana ταινίας και άκουσε το τραγούδι στο ραδιόφωνο και της άρεσε. Η Miley ήταν μαζί με τον πατέρα της όταν άκουσε την ίδια την Katy  να λέει στο ραδιόφωνο πως σκέφτονταν την Miley όταν έγραψε το τραγούδι και τότε άρχισε να φρικάρει και να ουρλιάζει. Και μετά πήγε μαζί με την Katy στα VMAs και έκτοτε είναι πολύ καλές φίλες και δήλωσε πως θαυμάζει πολύ την Katy για την δημιουργικότητά της και τις πολιτικές της θέσεις.

Στην ουσία δεν ξκαθαρίζει αν όντως έγινε αυτό το φιλί ή αν είναι ένα αστείο που έκανε η μετέπειτα καλή της φίλη και η ίδια το συνέχισε.
Βέβαια αν το φιλί όντως έγινε και με δεδομένο πως το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2008, τότε το επίμαχο φιλί δώθηκε όταν η Miley ήταν μόλις 15 ετών.

Στην ίδια συνέντευξη φυσικά μίλησε για το νέο της άλμπουμ Malibu και αποκάλυψε ποιό είναι το τραγούδι που έχει βαρεθεί να τραφουδάει και αυτό είναι το "Wrecking Ball"


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!