GOSSIP

O Harry Styles αποφεύγει πονηρή ερώτηση για την Kendall Jenner [βίντεο]

O διάσημος τραγουδιστής μάλλον θέλει να ξεχάσει πως για ένα διάστημα έβγαινε με μία από τις Kardashians και αποφεύγει να απαντήσει σχετικη ερώτηση για τη σχέση του με την Kendall Jenner με έναν περίεργο τρόπο.

Όλα έγιναν στο The Late Late show του James Corden όπου καλεσμένοι ήταν ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, ο Harry Styles, αλλά και ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος άρχισε να μιλάει για ένα κοτέτσι που έχει με κότες τις οποίες έχει ονομάσει με ονάματα από τις Kardashians και τις Jenners και αποκαλεί τις κότες του "Kardashchickens". 


Τότε ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής James Corden τον ρωτάει αν κάνουν αβγά (lay an egg) κάθε μέρα και μετά αρχίζει να ρωτάει τον Harry Styles και στην ουσία ο Corden ήθελε να μάθει αν έκανε καθημερινό σεξ με την Kendall Jenner με την οποία είχε δεσμό το 2016. Δείτε την αντίδραση του Harry.


Πάντως ο Harry στο ίδιο σόου μίλησε για την πρώτη μάλλον αποτυχημένη του προσπάθεια να κάνει stage diving στο κοινό σε πρόσφατη συναυλία του.


Και έκανε και μια εκπληκτική ερμηνεία του Sign of the Times, ένα από τα τραγούδια του που περιλαμβάνονται στο νέο του άλμπουμ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!