GOSSIP

H Victoria Beckham εξαφανίζει το τατουάζ που είχε στην πλάτη [εικόνες]

Η πρώην Spice Girl και νυν fashion icon έχει αποφασίσει να αλλάξει την εμφάνισή της και να εξαφανίσει ένα τατουάζ από την πλάτη της.

Και μπορe;i ο σύζυγός της David Beckham διαρκώς να προσθέτει και νέα τατουάζ στο κορμί του, όμως η Victoria μάλλον ακολουθεί την αντίτροφη πορεία και θέλει να εξαφανίσει ένα τατουάζ  από το σώμα της.


Μάλιστα φαίνεται πως θέλει να εξαφανίσει ένα συγκεκριμένο τατουάζ που έχει στην πλάτη της, το οποίο αποτελείται από μια εβραϊκή φράση που γράφει "Είμαι του αγαπημένου μου και ο αγαπημένος μου είναι δικός μου" . Να σημειωθεί πως την ίδια ακριβώς φράση έχει χτυπήσει ως τατουάζ και ο David Beckham.


Και ενώ κανείς δεν ξέρει αν και ο David σκοπεύει να διαγράψει αυτά τα λόγια αγάπης και αφοσίωσης από το σώμα του, η Victoria μας έδειξε πως η ίδια προφανώς το έχει πάρει απόφαση και έχει ξεκινήσει τη σχετική διαδικασία.


Η Victoria εμφανίστηκε χθες στο ετήσιο Hot Pink Party που διοργανώνει το Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού (BCRF) και φορούσε μια εντυπωσιακή μαύρη ξώπλατη τουαλέτα που έχει σχεδιάσει η ίδια.


Το φόρεμα αποκάλυπτε την πλάτη της και ήταν φανερό πως η Victoria έχει ξεκινήσει κάποια διαδικασία αφαίρεσης του τατουάζ της με λέιζερ, αφού, όπως θα δείτε, ήδη η γραφή έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.

Αυτό το τατουάζ που εξαφανίζεται φούτωσε ξανά τις φήμες πως υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του David και της Victoria.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!