GOSSIP

Η Rihanna εκνεύρισε πολλούς με αυτό που φόρεσε στο σόου του Dior [εικόνες]

O οίκος μόδας Dior αποφάσισε να παρουσιάσει την Cruise 2018 συλλογή του στο μαγευτικό τοπίο των ερημικών λόφων της Σάντα Μόνικα στο Λος Άντζελες και φυσικά οι celebrities της αμερικανικής showbiz έσπευσαν να τιμήσουν το γεγονός.

Εκεί βρέθηκαν δεκάδες celebrities όπως η ηθοποιός Demi Moore και η Jamie King, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Kelly Rowland, το top model Miranda Kerr κ.ά.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι celebrities που συνεργάζονται με τον οίκο Dior και πρωταγωνιστούν σε καμπάνιες του, όπως η Charlize Theron και η Rihanna. Και φυσικά σχεδόν όλες οι σταρ που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά του σόου φρόντισαν να φορέσουν κάποια Dior δημιουργία.

 


Μόνο που η Rihanna ήταν η μόνη που εμφανίστηκε στο event φορώντας γούνα!
Το γούνινο πανωφόρι της Rihanna προκάλεσε βροχή αρνητικών σχολίων, αφού πολλοί έσπευσαν μέσω social media να της θυμίσουν πως το event έγινε στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια Μάιο μήνα και όχι στην Αλάσκα το χειμώνα, ενώ ακόμα πιο καυστικά και επιθετικά ήταν τα σχόλια των οικολόγων και των ζωόφιλων που θεωρούν αηδιαστικό το γεγονός πως η Rihanna συνεχίζει να φοράει φυσικές γούνες και δεν σέβεται τα ζώα.

Η Rihanna

H Cahrlize Theron

H Demi Moore

H Miranda Kerr


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!