GOSSIP

Ο πατέρας των αδελφών Hadid κινδυνεύει να πάει φυλακή

Οι κόρες του Bella και Gigi Hadid, είναι δύο από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και ο ίδιος ένας από τους μεγιστάνες του real estate στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Όμως τώρα ο Mohamed Hadid, πιθανά να αντιμετωπίσει ακόμα και ποινή φυλάκισης.


Αυτή την εβδομάδα δικαστής έκρινε πως ο 68χρονος μεγιστάνας θα πρέπει υποχρεωτικά να παρουσιαστεί στα τέλη του μήνα σε δικαστήριο καθώς κατηγορείται για μια σειρά από παραβάσεις και αντιμετωπίζει την επιβολή προστίμων ακόμα και φυλάκισης.


Αιτία για όλα αυτά στάθηκε η κατασκευή του τεράστιου σπιτιού του στο Bel Air, μια από τις πλουσιότερες και πιο ακριβές γειτονιές του Λος Άντζελες.


Το θηριώδες σπίτι, που πολλοί το έχουν ονομάσει "διαστημόπλοιο Enterprise" έχει έκταση άνω των 9.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει επανειλημένα προκαλέσει παράπονα από τους γείτονες, που διαμαρτύρονται από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κατασκευή του.


Όμως και οι δημοτικές αρχές έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του Hadid και τον έχουν κατηγορήσει για πλειάδα κατασκευαστικών παραβάσεων, ενώ έχουν καταγγείλει πως αγνοεί επιδεικτικά όλες τις δημόσιες αρχές.


Τώρα όμως στα τέλη του μήνα ο Mohamed υποχρεωτικά θα πρέπει να εμφανιστεί σε δικαστήριο και να αντιμετωπίσει τις όποιες κατηγορίες. Να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Hadid αναγκάστξκε να γκρεμίσει ένα μέρος του τεράστιου σπιτιού.

Δείτε μια αεροφωτογραφία που δείχνει το τεράστιο μέγεθος του σπιτιού του Hadid σε σύγκριση με όλες τις άλλες γειτονικές πολυτελείς κατοικίες και ένα σχετικό βίντεο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!