GOSSIP

Chrissy Teigen: "Όλα πάνω μου είναι ψεύτικα εκτός από τα μάγουλά μου"

Είναι γνωστό πως πολλές celebrities καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, αλλά ελάχιστες εξ αυτών το παραδέχονται δημόσια και ειδικά όσες είναι super models. Η Chrissy όμως δεν είναι ένα συνηθισμένο super model.

Η 31χρονη σύζυγος του πολυβραβευμένου μουσικού John Legend, όλα αυτά τα χρόνια που κάνει λαμπρή καριέρα ως μοντέλο έχει αποδείξει πως δεν κομπλάρει να μιλήσει ανοιχτά για τα πάντα, ακόμα και για θέματα ταμπού.


Έτσι έχει δείξει στα social media τα σημάδια (και ραγάδες) που της άφησε η εγκυμοσύνη της κόρης της Luna, μίλησε δημόσια για την επιλόχεια κατάθλιψη που βίωσε και τώρα παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να έχει αυτή την εμφάνιση και πως ακόμα και τα super models έχουν ανασφάλειες με το σώμα τους και το πρόσωπό τους.


Συγκεκριμένα η Chrissy στην παρουσίαση της νέας της σειράς μακιγιάζ Glow Face Palette που δημιούργησε για την Becca, όταν ρωτήθηκε αν τα χαρακτηριστικά της μάγουλα είναι φυσικά, απάντησε πως συχνά της κάνουν αυτή την ερώτηση, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως τα μάγουλα είναι τα μόνο φυσικά στο πρόσωπό της. "Μόνο τα μάγουλά μου είναι αληθινά" είπε με χαμόγελο "Ολα τα άλλα είναι ψεύτικα" 
Μετά η Chrissy με άνεση έδειξε το μέτωπό της, τα χείλη της και τη μύτη της και είπε "Ψεύτικο, ψεύτικα, ψεύτικη".


Και φυσικά την ρώτησαν αν έχει κάνει και άλλες επεβάσεις και η ίδια απάντησε θετικά και εξήγησε πως δεν ντρέπεται να μιλήσει για αυτό και πως δεν μετανιώνει.
Και όταν την ρώτησαν ποιά είναι η πιο περίεργη επέμβαση που έχει κάνει αποκάλυψε πως έχει κάνει λιποαναρρόφηση στις μασχάλες της για να αποκτήσουν μεγαλύτερο μήκος τα χέρια της και να νιώθει πιο άνετα όταν φοράει στράπλες. Αλλά με την ίδια ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως τώρα το λίπος έχει επιστρέψει και θα πρέπει να ξανακάνει επέμβαση στο ίδιο σημείο.


Να σημειωθεί πως ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρούργους με πελάτες στο Χόλιγουντ και το Μπέβερλι Χιλς, ο Renato Calabria, το 2010 είχε πει στο "Ε" πως το 40% των celebrities έχουν κάνει πλαστική επέμβαση σε ηλικία 20 έως 25 ετών και το 100% των celebrities ηλικίας άνω των 45 ετών  έχει κάνει έστω μία πλαστική επέμβαση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!