GOSSIP

Το οργισμένο μήνυμα της Ariel WInter προς όσους σχολίασαν αυτό το look της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 19χρονη σταρ εμφανίζεται με υπερβολικά τολμηρή και προκλητική εμφάνισε σε κάποιο επίσημo event, αλλά αυτή τη φορά απάντησε σκληρά σε όσους την σχολίασαν.

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Ariel είχε πάει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας με τα Στρουμφάκια, ντυμένη υπερβολικά σέξι για την περίσταση και τότε είχε προκαλέσει πολλά σχόλια.


Τώρα έκανε ακριβώς το ίδιο στην επίσημη προβολή του φινάλε της 8ης σεζόν της πολυβραβευμένης κωμικής τηλεοπτικής σειράς Modern Family. Η προβολή έγινε στο Wolf Theatre  στην Pasadena της California και εκεί ήταν όλοι οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς. 

 


Μόνο που η Ariel ήταν αυτή που ξεχώριζε και πάλι σαν την μύγα μες το γάλα, αφού φορούσε ένα πολύ αποκαλυπτικό μίνι χρυσό φόρεμα, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω της ήταν casual ντυμένοι.

Αυτή η νέα εμφάνιση προκάλεσε βροχή ειρωνικών, αρνητικών ακόμα και επιθετικών σχολίων στα social media και η 19χρονη, η οποία συχνά έχει φροντίσει να δείχνει πως αγαπά το σώμα της και δεν κομπλάρει για αυτό, έσπευσε να απαντήσει με ένα οργισμένο μήνυμα μέσω social media όπου στην ουσία λέει πως είναι δικαίωμά της να φοράει ό,τι θέλει και καλεί όλους τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο και να φοράνε ό,τι τους κάνει να αισθάνονται καλά. Και εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!