GOSSIP

H Kim Kardashian ξεκινά και ένα νέο τηλεοπτικό σόου

Δύο πράγματα ξέρει να κάνει πολύ καλά η Kim Kardashian: το μακιγιάζ (είναι η γυναίκα που έκανε μόδα το contouring) και τα τηλεοπτικά reality και ήταν θέμα χρόνου να τα συνδυάσει και τα δύο.

Η 36χρονη διάσημη τηλεπερσόνα τώρα ανακοίνωσε μέσω social media πως ξεκινά ένα νέο τηλεοπτικό σόου που θα λέγεται Glam Masters και θα προβληθεί από το δίκτυο της Lifetime. Η ίδια η Kim ζητά μέσω Instagram και twitter από όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νέου σόου για να δηλώσουν συμμετοχή.


Στην ουσία πρόκειται για ένα τηλεοπτικό σόου που θα συνδυάζει το διαγωνισμό με το reality καθώς η Kim καλεί makeup artists και beauty bloggers να δηλώσουν συμμετοχή για να αναδειχτεί μέσω του σόου το νέο αστέρι της σόουμπιζ στο μακιγιάζ.

Και αν σκεφτεί κανείς πόση φήμη (και χρήματα) έχει αποκτήσει ο μακιγιέρ της Kim, o Mario Dedivanovic, τόσε σίγουρα πολλοί και πολλές θα διεκδικήσουν μια θέση στο σόου. Συνολικά θα υπάρξουν μόνο 4 συμμετέχοντες που θα διαγωνιστούν για να κερδίσουν τον τίτλο του Glam Master.

Να σημειωθεί πως δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό το τηλεοπτικό σόου είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει γυρίσματα το περασμένο φθινόπωρο, αλλά αναβλήθηκε λόγω  του ψυχολογικού σοκ της Kim μετά το γνωστό περιστατικό με την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!