GOSSIP

Κατηγορούν τον Johnny Depp πως όχι μόνο είναι σπάταλος αλλά και τεμπέλης

Δεν έχει τέλος η νομική διαμάχη του διάσημου ηθοποιού Johnny Depp με την εταιρεία συμβούλων που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του ζητήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 2016 ο Johnny Depp σταμάτησε τη συνεργασία του με την εταιρεία οικονομικών συμβούλων  TMG (The Management Group) καθώς δεν συφωνούσε με την συμβουλή τους να πουλήσει ακίνητη περιουσία που ο διάσημος ηθοποιός είχε στη  Γαλλία προκειμένου να παραμείνει οικονομικά άνετος.

Όμως τον περασμένο Ιανουάριο ο διάσημος ηθοποιός έκανε μήνυση εναντίον της εταιρείας και μεταξύ άλλων τους κατηγορεί για απάτη και αμέλεια. Η εταιρεία απάντησε με ανταγωγή όπου κατηγορεί τον Johnny Depp για αλόγιστες σπατάλες και οι πρώην οικονομικοί του σύμβουλοι εξηγούν πως ο ίδιος και οι υπερβολικές του δαπάνες ευθύνονται για τη δεινή κατάσταση των οικονομικών του.

Μάλιστα τότε είχαν δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία που έδειχναν πως ο Johnny έκανε σπατάλες (όπως αγορές πανάκριβων γιοτ αλλά και κρασιών, συντήρηση πολλών πανάκριβων σπιτιών, αναρίθμητο προσωπικό κ.λπ.) και με ανακοίνωση έλεγαν πως "Ο Depp ζει μια υπερβολικά χλιδάτη ζωή την οποία απλά δεν μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά και αρνείται να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο με τα πραγματικά έσοδά του παρά τις επίμονες προσπάθειες και τις προειδοποιήσεις της TMG για την επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης" .

Τώρα σε νέα τροπολογία της αρχικής της αγωγής, η εταιρεία TMG, προσθέτει και νέες κατηγορίες κατά του Depp, ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter μεταξύ άλλων η TMG στην αγωγή της πλέον αναφέρει πως ο Jonnhy Depp δεν μάθαινε ποτέ τις ατάκες για τους ρόλους του και πως πλήρωνε έναν τεχνικό ήχου για να του λέει τις ατάκες την ώρα που πήγαινε στο πλατό.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο ηθοποιός στα γυρίσματα των ταινιών του, φορούσε πάντα ένα ειδικό ακουστικό για να ακούει τον τεχνικό ήχου που του διάβαζε τα όσα θα έπρεπε να πει. Μάλιστα αυτόν τον τεχνικό ο Johnny Depp επίμονα απαιτούσε να τον πληρώνει σε ετήσια βάση με κανονικό μισθό ώστε να είναι σίγουρος πως δεν χρειάζεται ποτέ να διαβάσει και να αποστηθίσει τις ατάκες ενός ρόλου του.

Παράλληλα η TMG αναφέρει πως όχι μόνο ο Depp δεν άκουγε κανένα σύμβουλό του και απαιτούσε όλοι να εγκρίνουν τις δαπάνες του, αλλά πως τελικά ολες αυτές οι δαπάνες δεν έχουν την έγκριση κανενός άλλου εκτός από αυτή του ίδιου του Depp και ενίοτε της αδελφής του και μάνατζέρ του Elisa Christie Dembrowski.

Ο Johnny Depp μετά από αυτά έδωσε συνέντευξη στη Wall Street Journal στην οποία δίνει τη δική του απάντηση στις κατηγορίες λέγοντας: "Δικά μου είναι τα λεφτά! Αν εγώ θέλω να αγοράσω 15.000 μπαλάκια βαμβάκι σε μια μέρα θα το κάνω... Αν ήμουν τόσο ανεξέλεγκτος γιατί δεν με έδιωχναν αυτοί από πελάτη τους. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και πολλά χρόνια και εμπιστεύτηκα πολλούς ανθρώπους και κάποιοι από αυτούς με απογοήτευσαν".

Και όλα δείχνουν πως αυτή η νομική διαμάχη δεν θα τελειώσει στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!