GOSSIP

Γιατί η Lady Gaga δεν πήγε στο φετινό Met gala;

Μια από τις πιο ηχηρές απουσίες στο φεινό Met Gala της Νέας Υόρκης ήταν αυτή της Lady Gaga.

Μάλιστα εδώ και καιρό, πολλοί σχολίαζαν πως το φετινό θέμα του ετήσιου γκαλά μόδας που διοργανώνει η Anna Wintour της Vogue, που φέτος ήταν αφιερωμένο στη Rei Kawakubo και στο ιαπωνικό label μόδας Comme des Garçons, ήταν ιδανικό για την Gaga, αφού η σταρ λατρεύει τις δημιουργίες του συγκεκριμένου label και όλοι περίμεναν πώς και πώς να δουν τί θα φορούσε η Gaga στα σκαλιά του μουσείου Metropolitan.
Όμως η Gaga δεν πήγε στο φετινό Met Gala αλλά παρακολούθησε έστω και από απόσταση το event και έσπευσε μέσω twitter να δώσει και τα εύσημά της στη σταρ που έκρινε πως ήταν η πιο καλοντυμένη της βραδιάς. 
Και ποιά ήταν αυτή; Μα φυσικά η Rihanna που φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα της  Rei Kawakuba. Mάλιστα η Gaga πόσταρε και δύο παλιές φωτογραφίες της όπου και η ίδια φοράει Comme des Garçons δημιουργίες.

Όταν δε την ρώτησαν γιατί απουσίαζε η ίδια από το event η Gaga απάντησε και πάλι μέσω twitter και εξήγησε πως αυτή την εποχή κάνει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, αναφερόμενη πιθανά στο remake του κλασικού μιούζικαλ "Ένα Αστέρι Γεννιέται" στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Bradley Cooper, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!