GOSSIP

Στα 49 της χρόνια η Pamela Anderson ποζάρει με σέξι εσώρουχα [εικόνες]

Το σέξι κορίτσι του Baywatch με τις εκρηκτικές καμπύλες, πλέον είναι μια ώριμη γυναίκα 49 ετών, που συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα γοητευτική.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες, η Pamela Anderson έχει γίνει αγνώριστη. Η διάσημη ηθοποιός πλέον έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με το χώρο της μόδας (πρωταγωνίστησε στη νέα καμπάνια της Vivienne Westwood) και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δείχνει φουλ ανανεωμένη και πολύ πιο νέα.
Δεν ξέρουμε αν φταίει ο έρωτας (εικάζεται πως τους τελευταίους μήνες διατηρεί δεσμό με τον δημιουργό της σελίδας Wikileaks Julian Assange, που έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο και εδώ και μήνες ζει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο) πάντως και σε αυτή τη νέα και άκρως αισθησιακή φωτογράφηση η Pamela δείχνει αγέραστη.
Η 49χρονη Pamela από τον περασμένο Φεβρουάριο είναι η νέα μούσα του οίκου εσωρούχων Coco de Mer και τώρα πόζαρε ξανά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Rankin (συνεργαστηκαν και σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) με εσώρουχα του γνωστού οίκου και το τελικό αποτέλεσμα είναι.. καυτό!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!