GOSSIP

Η Selena Gomez έκανε μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της; [εικόνες]

Χαμό έχει προκαλέσει στους αναρίθμητους φαν της Selena Gomez, μια φωτογραφία που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της διάσημης τραγουδίστριας και ηθοποιού στο Instagram.

H Selena, που εδώ και καιρό διατηρεί τον τίτλο της βασίλισσας του Instagram, καθώς έχει τους περισσότερους followers στο πλανήτη (πάνω από 118 εκατομμύρια followers!), για ένα διάστημα απείχε από τα social media καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Πλέον όμως η ίδια δηλώνει πως νιώθει καλύτερα και είναι φουλ ερωτευμένη με τον τραγουδιστή The Weeknd και έτσι άρχισε ξανά να ποστάρει στο Instagram προσωπικές της στιγμές αλλά και πλάνα από τις δημόσιες εμφανίσεις της και τις φωτογραφήσεις της.

Όμως πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς να γράψει κανένα σχόλιο και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τί συμβαίνει.
Η Selena, στη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral, μοιάζει να έχει γίνει αγνώριστη και να έχει κόψει τα χαρακτηριστικά της μακριά καστανά μαλλιά σε πολύ κοντό καρέ.


Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν όντως τόλμησε μια τέτοια θεαματική αλλαγή ή αν πρόκειται απλά για κάποια περούκα ή για κάποιο άγνωστο νέο πρότζεκτ.

Πάντως πολλοί εικάζουν πως όντως έκοψε τα μαλλιά της καθώς γενικά θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!