GOSSIP

O νέος δεσμός της Jennifer Lopez τελικά ξεκίνησε με τον πιο απλό τρόπο

Η Jennifer Lopez μετά το χωρισμό της με το νεαρό χορευτή Casper Smart έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του διάσημου αθλητή του μπέιζμπολ Alex Rοdriguez και οι δυο τους πλέον έχουν γίνει αχώριστοι.

Και όχι μόνο είναι αχώριστοι, αλλά και οι δυο μιλούν δημόσια για τη σχέση τους και δεν διστάζουν να εκφράσουν τον έρωτά τους όπου και να βρεθούν.
Και αν αναρωτιέστε πως ξεκίνησε ένας τέτοιος θυελλώδης έρωτας, η απάντηση είναι με ένα απλό άγγιγμα στον ώμο.
Η 47χρονη Jennifer βρέθηκε στο σόου της Ellen Degeneres και αποκάλυψε η ίδια πώς ξεκίνησε ο δεσμός της με τον 41χρονο Alex με τον οποίο μέχρι πρότινος γνωρίζονταν μόνο τυπικά. 
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Jennifer έτρωγε μια σαλάτα και μια σούπα για μεσημεριανό, όταν είδε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο ο Alex. Mετά όταν τον πέτυχε ξανά έξω από το κατάστημα τον ακούμπησε στον ώμο και αυτός την αναγνώρισε και την χαιρέτισε και είπαν πως τώρα που είναι και οι δυο στην ίδια πόλη να κανονίσουν να βρεθούν και μετά της έστειλε μήνυμα να βγουν για δείπνο και αυτό ήταν. Τόσο απλά!
Βέβαια φανταζόμαστε πως το γεγονός πως η Jennifer είναι κουκλάρα σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο και πως αυτή η ιστορία δεν θα είχε την ίδια εξέλιξη αν ήταν κάποια άλλη, λιγότερο εμφανίσιμη στη θέση της. Οπότε πριν χτυπήσετε κάποιον στον ώμο και περιμένετε να σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα καλό είναι να φροντίζετε και την εμφάνισή σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!