GOSSIP

7 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον γάμο της Nicole Kidman

Από το 2006 είναι ένα από τα πιο διάσημα και ισχυρά ζευγάρια της αμερικανικής σόουμπιζ, όμως πολλοί ίσως δεν ξέρουν πως δεν ήταν όλα ρόδινα στο γάμο της Nicole Kidman και του Keith Urban.

Αυτά είναι 6 στοιχεία που αρκετοί δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται για αυτόν τον χολιγουντιανό γάμο, που ενώ είναι λαμπερός έχει τις καλές και τις πολύ κακές στιγμές του. 


1. Μόλις 4 μήνες μετά το δεσμό τους, ο Keith Urban μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο ίδιος αργότερα είπε στο περιοδικό People πως το έκανε γιατί φοβήθηκε πως θα τα έχανε όλα αν δεν προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ. Αυτή ήταν η τρίτη εισαγωγή σε κλινική αποτοξίνωσης, για το  διάσημο μουσικό.


2. Η Nicole Kidman ήταν αυτή που μαζί με λίγους φίλους έπεισε τον Keith Urban να πάει για αποτοξίνωση. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Urban μετά από κάποια χρόνια.


3. Η Nicole έχει περιγράψει την εποχή που ο άνδρας της ήταν στην κλινική αποτοξίνωσης ως ένα από τα πιο επώδυνα πράγατα που έχει ζήσει, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και θέλει μιλώντας δημόσια για αυτό να δώσει κουράγιο και σε άλλα ζευγάρια που ίσως αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα.


4. Δεν ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει η Nicole, αφού σε συνέντευξή της στο Vanity Fair έχει πει πως μολονότι γνώρισε τον Keith το Ιανουάριο του 2005 σε ένα γκαλά, ο ίδιος της τηλεφώνησε μετά από 4 μήνες, ενώ η ίδια λέει πως όταν τον πρωτογνώρισε δεν ένιωσε πως τρέμει η γη κάτω από τα πόδια της.

5. Αλλά παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Μπορεί να άργησαν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού αλλά ο γάμος ήρθε σχεδόν αμέσως, στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Η Nicole έχει πει πως στην ουσία πρώτα είπαν το "ναι" και μετά όταν παντρεύτηκαν άρχισαν να γνωρίζει ο ένας τον άλλο.

6. Τους ένωσε η μοναξιά. Η Kidman έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως θεωρεί πως η ίδια και ο σύζυγός της είναι οι πιο μοναχικοί άνθρωποι που ξέρει και πως είναι μαζί γιατί έτυχε να γνωριστούν την κατάλληλη στιγμή που είχαν και οι δύο το θάρρος να ανοιχτούν.

7. Όταν δεν είναι μαζί επικοινωνούν μόνο με το τηλέφωνο και απεχθάνονται τα γραπτά μηνύματα στο κινητό αλλά και τα emails. Επίσης ο Keith έχει πει πως όταν λέει πως γράφει κάθε μέρα μια ερωτική επιστολή στη γυναίκα του και της δείχνει  τις επιστολές όταν επιστρέφει. Η δε Nicole έχει πει πως θέλει μόνο να ακούει τη φωνή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!