GOSSIP

Νέες φωτογραφίες δείχνουν τον Brad Pitt πολύ αδυνατισμένο [εικόνες]

Ο διάσημος ηθοποιός μετά το πολύκροτο διαζύγιο με την Αngelina Jolie διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν ο 53χρονος ηθοποιός να έχει βρει παρηγοριά στη γλυπτική και πως κλείνεται για ώρες στο στούντιο του διάσημου Βρετανού καλλιτέχνη και φίλου του Thomas Houseago, στο Λος Άντζελες και ασχολείται με το να δημιουργεί έργα, ενώ πηγές αναφέρουν πως η ψυχολογική του κατάσταση, αν και έχει βελτιωθεί παραμένει κακή μετά το διαζύγιο.
Τώρα νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Λος Άντζελες δείχνουν τον 53χρονο σταρ να κυκλοφορεί με casual look και μολονότι παραμένει γοητευτικός είναι εμφανέστατα πολύ πιο αδύνατος.
Κάποιοι σχολιάζουν πως η κακή ψυχολογική του κατάσταση ευθύνεται για την απώλεια κιλών, ωστόσο κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ίσως ο Brad να έχασε κιλά για τις ανάγκες του νέου του κινηματογραφικού ρόλου, αφού ετοιμάζει comeback με την ταινία επιστημονικής φαντασίας "Ad Astra".
Τα γυρίσματα του νέου φιλμ θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο και σε αυτό το φιλμ ο Brad θα υποδυθεί έναν αυτιστικό μηχανικό που ο πατέρας του τον εγκαταλείπει σε παιδική ηλικία για να αναζητήσει εξωγήινη ζωή στον πλανήτη Ποσειδώνα και ο ίδιος όταν μεγαλώνει ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης του πατέρα του στο ηλιακό σύστημα.

Δείτε τις νέες εικόνες και μια φωτογραφία που δείχνει τον Brad όπως είναι σήμερα αλλά  όπως ήταν πριν από λίγους μήνες, πριν το διαζύγιο με τη Jolie.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!