GOSSIP

O Orlando Bloom ερωτεύτηκε μια άλλη σταρ μετά τη Katy Perry; [εικόνες]

Ο χολιγουντιανός σταρ έχει κατά καιρούς συνδεθεί με πολλές διάσημες γυναίκες: από το top model Miranda Kerr μέχρι πιο πρόσφατα την ποπ σταρ Katy Perry.

Κια μπορεί μετά το διαζύγιό του με την Kerr το 2013, πολλοί να πίστεψαν πως ο  41χρονος Orlando Bloom θα παντρεύονταν τελικά την Katy Perry, αλλά το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου δύο μήνες και τώρα φουντώνουν οι φήμες πως ο Orlando έχει ήδη βρει τον έρωτα στο πλευρό μιας άλλης διάσημης γυναίκας. 
Συγκεκριμένα το περιοδικό People αναφέρει πως ο Orlando τον τελυταίο καιρό βγαίνει συχνά με την 28χρονη ηθοποιό Nina Dobrev (τη μελαχρινή πρωταγωνίστρια της σειράς Vampire Diaries) και πως και οι δυο τις θέλουν να έχουν αρχικά έναν "χαλαρό" δεσμό.
Κανείς από τους δύο διάσημους ηθοποιούς δεν διαψεύδει η επιβεβαιώνει το δημοσίευμα. Πάντως ο Orlando πήγε μόνοςς του το περασμένο Σαββατοκύριακο σε πάρτυ γνωστού Club στο φεστιβάλ Coachella και εκεί δεν ήτν μαζί με τη Nina αλλά με φίλους του σταρ όπως ο Leonardo DiCaprio και οι φωτογράφοι τον εντόπισαν να μιλάει και με μια άγνωστη ξανθιά.

Η Nina και o Orlando

Ο Orlando στο Coachella μαζί με τον DiCaprio και μια άγνωστη γυναίκα.

Ο Οrlando και η Katy πριν τον χωρισμό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!