GOSSIP

Η σέξι Ariel Winter μοίρασε εγκεφαλικά ακόμα και στα Στρουμφάκια [εικόνες]

Το τηλεοπτικό κοινό την λάτρεψε όταν ήταν μόλις 11 ετών και άρχισε να υποδύεται την μικρούλα Alex στην πολυβραβευμένη κωμική σειρά Modern Family.

H Ariel Winter μεγάλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα αστέρια του Χόλιγουντ με σπουδαίους ρόλους σε τηλεόραση και σινεμά.
Και η 19χρονη πλέον Ariel, δεν θυμίζει σε τίποτα την μικρούλα Alex με τα γυαλάκια, καθώς έχει εξελιχθεί σε μια πολύ σέξι παρουσία που προκαλεί σε κάθε δημόσια εμφάνιση αλλά και στις πόζες που ανεβάζει στα social media.
Τώρα πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας με τα στρουμφάκια (Smurfs: The Lost Village) που έγινε στο Λος Άντζελες και άφησε τους πάντες άφωνους (ακόμα και τον... Μπαμπαστρούμφ!) αφού φόρεσε ένα καυτό μίνι φόρεμα, με διαφάνειες παντού ώστε να ξέρουν όλοι πως είχε αφήσει τα εσώρουχά της στο σπίτι και το συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.
Έτσι η πρωταγωνίστρια της νέας παιδικής ταινίας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις επισκιάζοντας όλους τους υπόλοιπους σταρ της ταινίας (από τη Demi Lovato μέχρι τους Danny Pudi, Joe Manganiello, Meghan Trainor, Jack McBrayer και Jeff Dunham).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!