GOSSIP

Οι Kardashians ευθύνονται για τη ραγδαία αύξηση πλαστικών επεμβάσεων;

Μπορεί μια οικογένεια να ευθύνεται για την αλματώδη αύξηση των πλαστικών επεμβάσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου; Οι ίδιοι οι πλαστικοί χειρουργοί λένε πως ναι!

Σε πρόσφατο αφιέρωμά του, το WWD μίλησε με διάσημους πλαστικούς χειρούργους των ΗΠΑ, και τους ζήτησε να σχολιάσουν αυτή την αλματώδη αύξηση που καταγράφεται και στα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στην ετήσια έκθεση της αμερικανικής ένωσης πλαστικών χειρουργών. 

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Dr. Simon Ourien, ο οποίος έγινε διάσημος καθώς συνεργάστηκε με την Kim Kardashian και ο ίδιος σε σχετική ερώτηση απαντά πως φυσικά και πιστεύει πως οι Kardashians ευθύνονται για την αύξηση της πελατείας τους αλλά και για το γεγονός πως πλέον οι πελάτισσές τους είναι ακόμα και μόλις 16 ετών. "Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη οικογένεια που να έχει μεγαλύτερη επιρροή. Έχουν σχεδόν μισό δισεκατομμύριο followers στα social media, αυτοί είναι περισσότεροι από όλόκληρο τον πληθυσμό των ΗΠΑ" λέει ο γιατρός.

Και με τη γνώμη του συμφωνούν και άλλοι πλαστικοί χειρουργοί όπως ο Dr Jean-Louis Sebagh, ο οποίος σχολιάζει την αύξηση κατά 87% την τελευταία πενταετία, της χρήσης της ουσίας Botulinum Toxin, που μπαίνει με ενέσεις σε διάφορα σημεία του σώματος και αναφέρει "Πλέον στα ιατρεία μας φτάνουν νεαρά κορίτσια και γυναίκες που μας ζητούν να τους φτιάξουμε τα χείλη της Kylie Jenner και τα οπίσθια της Kim Kardashian". Βέβαια ο ίδιος αναφέρει πως θεωρεί αρνητική αυτή την εξέλιξη (άσχετα με το γεγονός πως ο ίδιος αναγνωρίζει πως κάνει χρυσές δουλειές) και εκφράζει φόβους πως πλέον ως κοινωνία έχουμε μπει σε μια ναρκισσιστική περίοδο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!