GOSSIP

Η αντίδραση της Rihanna όταν βλέπει τη πρώτη της σκηνή σεξ στην tv [βίντεο]

Η διάσημη τραγουδίστρια έδειξε σε όλους την αντιδρασή της μόλις είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε σκηνή - σεξ σε τηλεοπτική σειρά.

Γιατί μπορεί η 29χρονη σταρ να έχει κάνει πολλές προκλητικές εμφανίσεις στς συναυλίες της, στο κόκκινο χαλί, σε φωτογραφήσεις της κ.λπ., αλλά στη σύντομη καριέρα της ως ηθοποιός (έχει παίξει και στο σινεμά) δεν έχει κάνει ιδιαίτερα καυτές σκηνές.
Τώρα όμως η Rihanna εμφανίστηκε στη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Bates Motel (μια τηλεοπτική μεταφορά του θρυλικού "Ψυχώ" του Χίτσκοκ) και μάλιστα είχε και μια σκηνή σεξ.
Η Rihanna ενσαρκώνει την Μάριον Κρέιν (την ξανθιά που ενσάρκωσε αρχικά η  Janet Leigh στην περίφημη σκηνή με το μαχαίρωμα στο ντους).
Η RiRi κάθισε και παρακολούθησε το επεισόδιο στην τηλεόραση ενώ παράλληλα φρόντισε να μεταδίδει με live streaming τις αντιδράσεις της και όταν είδε την ερωτική σκηνή της, φάνηκε να ντρέπεται έκρυψε το πρόσωπό της και είπε "Ο Θεέ μου! Αυτό είναι τόσο περίεργο... Δεν μπορώ!" στην πορεία όμως φάνηκε να διασκεδάζει με το επεισόδιο και παρέα με φίλους της έδειχνε να είναι πιο χαλαρή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!