GOSSIP

Katy Perry: "Προσπάθησα με την προσευχή να διώξω την ομοφυλοφιλία" [βίντεο]

Η διάσημη τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο National Equality (Εθνικής Ισότητας) από το HRC (Human Rights Campaign - Καμπάνια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) σε γκαλά που έγινε στο Λος Άντζελες και μίλησε ανοιχτά για το πόσο μπερδεμένη ήταν και η ίδια με την σεξουαλικότητά της ως έφηβη.

Η Katy και η αδελφή της μεγάλωσαν σε μια αυστηρή χριστιανική οικογένεια, καθώς οι γονείς τους ήταν πάστορες. Η ίδια η Katy είπε πως "προσπάθησα να διώξω με την προσευχή την ομοφυλοφιλία μακριά" αναφερόμενη στην εποχή που πήγαινε σε χριστιανικές κατασκηνώσεις και τραγουδούσε γκόσπελ. Ενώ συνέχισε να λέει πως στην πορεία η φούσκα μέσα στην οποία ζούσε έσπασε.
Παράλληλα η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο γνωστό της χιτ "I Kissed a Girl" (το τραγούδι με τον στίχο "φίλησα ένα κορίτσι και μου άρεσε" που όταν κυκλοφόρησε το 2008, προκάλεσε αντιδράσεις και όπως αναφέρει και ο Guardian στάθηκε αφορμή για να συζητηθούν τα ζητήματα των δικαιωμάτων της LGBT κοινότητας) και η 32χρονη Katy Perry παραδέχτηκε μπροστά στο κοινό πως "η αλήθεια είναι πως έκανα περισσότερα από ένα φιλί".
Σε άλλο σημείο στην ομιλία της, η ποπ σταρ που θυμίζουμε πως πρόσφατα χώρισε με τον ηθοποιό Orlando Bloom, ακούγεται να λέει πως ποτέ η σεξουαλικότητά της δεν ήταν ξεκάθαρρη, περιέγραψε τον εαυτό της ως "μπερδεμένη" και είπε πως η σεξουαλικότητα δεν είναι ασπρόμαυρη όπως το φόρεμά της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!