GOSSIP

True story: Η σέξι γκαρσόνα που θα παντρευτεί ένα πρίγκιπα [εικόνες]

Ο 36χρονος πρίγκιπας της Σουηδίας Φίλιπος Κάρολος είναι ιδιαίτερα γοητευτικός και για χρόνια φιγουράριζε στις λίστες με τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη. Μέχρι που τον κέρδισε μία πρώην γκαρσόνα.

Ο λόγος για την Sofia Hellqvist που σύντομα (13 Ιουνίου) θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Φίλιππο Κάρολο, και που τώρα η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας την περιγράφει ως μία κοπέλα σύγχρονη, μορφωμένη, αθλητική, μεγαλωμένη στην εξοχή και επιχειρηματίας, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στην υπεράσπιση των παιδιών. Ωστόσο οι Σουηδοί θυμούνται πως την γνώρισαν ως παίκτρια του τηλεοπτικού reality «Paradise Hotel», όπου ένας συμπαίκτης της, της έκανε μασάζ στα οπίσθια, ότι έχει ποζάρει ημίγυμνή αγκαλιά με έναν βόα, όταν την εντόπισε ένας φωτογράφος να εργάζεται ως σερβιτόρα στην Στοκχόλμη και πολλά άλλα. Όλα αυτά σταματούν το 2008, τότε που γνώρισε τον πρίγκιπα της ζωής της σε έναν αγώνα τένις. Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και σύντομα θα είναι και παντρεμένοι.
Καμιά φορά  η ζωή στα φέρνει όλα όπως τα θέλεις... σαν παραμύθι. Πάντως είναι ένα όμορφο ζευγάρι που ανταγωνίζεται σε λάμψη την Kate και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Τι και αν έχει η κοπέλα λίγο πικάντικο παρελθόν... Σουηδία είπαμε!

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΦΙΛΙΠΠΟ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!