GOSSIP

Τι έκανε στο πρόσωπό της η Kidman; - Δείχνει αγνώριστη μετά τα Όσκαρ [εικόνες]

Λίγες μόνο μέρες μετά την εμφάνισή της στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, η Nicole Kidman άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της, κάνοντας πολλούς να μιλούν για πλαστική επέμβαση.

Και η αλήθεια είναι πως αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες από την τελετή των Όσκαρ που έγινε στις 26 Φεβρουαρίου με αυτές από την τελετή των βραβείων Χρυσή Κάμερα που έγινε στη Γερμανία πριν από λίγες μέρες, η 49χρονη σταρ μοιάζει να έχει γίνει μέσα σε σύντομο διάστημα αγνώριστη.
Μέσα σε λίγες μέρες το πρόσωπο της μοιάζει να είναι πρησμένο και να έχει αλλάξει σχήμα. 
Ο πλαστικός χειρούργος  Dr. Jeremy Hunt, σχολιάζοντας στη Daily Mail της Αυστραλίας, την αλλαγή στην εμφάνιση της Nicole Kidman, είπε πως θεωρεί πως έχει κάνει ενέσεις, τα γνωστά δερματικά fillers (συστατικά όπως υαλουρονικό, με τα οποία κάνουν γέμισμα των μαλακών ιστών του δέρματος).
Πάντως θυμίζουμε πως το 2011, η Nicole Kidman σε συνέντευξη είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει μπότοξ αλλά δεν της άρεσε το πως έδειχνε μετά το πρόσωπό της και για αυτό σταμάτησε να το κάνει "Δεν κάνω πια μπότοξ και πλέον μπορώ και κουνάω το μέτωπό μου" είχε πει τότε αστειευόμενη η Nicole.
Μάλλον όμως άλλαξε γνώμη. Δείτε τις φωτογραφίες που δείχνουν την θεαματική αλλαγή της σε διάστημα λίγων ημερών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!