GOSSIP

H Khloe Kardashian έχει 8 τρόπους να κρατάει χαρούμενο τον... κόλπο της

Όλα τα έχουμε ακούσει από τις αδελφές Karashian οι οποίες μοιράζονται τα πάντα με τις φαν τους, αλλά η Khloe μάλλον το παράκανε.

Η Khloe διατηρεί ένα άκρως επιτυχημένο app και ένα εξίσου επιτυχημένο συνδρομητικό site και μέσω αυτών μοιράζεται διάφορα μυστικά και tips γηια δίαιτες, για πλαστικές επεμβάσεις, για σχέσεις για το σεξ, για τη γυμναστική (ειδικά μετά τη θεαμματική απώλεια κιλών) κλπ, με περιεχόμενο ανάλογο με αυτό που κατά καιρούς βλέπουμε στα δικά της τηλεοπτικά σόου. 
Και αφού μας έχει δώσει συμβουλές για τα πάντα, τώρα αποφάσισε να μας δώσει συμβουλές και για το πως φροντίζει τον κόλπο της και την ευαίσθητη γυναικεία περιοχή της!
Με τον τίτλο "8 τρόποι για να έχετε χαρούμενο τον κόλπο σας" ανέβασε ένα άρθρο στο οποίο μας δείχνει τα 8 προϊόντα που χρησιμοποιεί γαι να περιποιείται τον κόλπο της, και η λίστα περιλαμβάνει από μαντηλάκια και λοσιόν καθαρισμού  μέχρι και gadgets για την τόνωση των μυών του κόλπου όπως η συσκευή  Elvie για να κάνεις ασκήσεις Κέγκελ και τα Glass Ben Wa μπαλάκια που τα τοποθετείς στον κόλπο και προσπαθείς να τα κρατήσεις μέσα δυναμώνοντας τους μύες της ευαίσθητης περιοχής. 

Η συσκευή elvie

Τα μπαλάκια 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!