GOSSIP

H Nicole Kidman επιτέλους εξήγησε γιατί χειροκροτούσε περίεργα στα Όσκαρ

Το βράδυ της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, έγινε χαμός στο twitter και γενικότερα στα social media, με αναίθμητα χλευαστικά μηνύματα που σχολίαζαν το περίεργο τρόπο με τον οποίο η Nicole Kidman χειροκροτούσε.

Βιντεάκια, memes και gifs με το περίεργο χειροκρότημα της 49χρονης σταρ, που σε πολλούς θύμιζε τον Γκριντς, το τερατάκι που μισούσε τα Χριστούγεννα, έγιναν viral.
Τώρα η Nicole Kidman αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις και να μας αποκαλύψει την αιτία που εκείνο το βράδυ, η υποψήφια για Όσκαρ Β Γυναικείου ρόλου (για την ερμηνεία της στο Lion) χειροκροτούσε με τόσο περίεργο τρόπο.
Η πασίγνωστη σταρ σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον σταθμό KIIS FM της Αυστραλίας, αποκάλυψε πως απλά φοβήθηκε πως μπορεί να προκαλούσε κάποια ζημιά σε κάποιο από τα πανάκριβα κοσμήματα που φορούσε και ειδικά σε ένα εξ αυτών.

Η χολιγουντιανή σταρ εκείνο το βράδυ φορούσε πανάκριβα κοσμήματα του οίκου Harry Winston, με διαμάντια που συνολικά ξεπερνούσαν τα 119 καράτια . Μεταξύ των πανάκριβων κοσμημάτων ήταν και ένα αμύθητης αξίας δαχτυλίδι με πλατίνα και ένα διαμάντι 13.58 καρατίων! 
"Έτρεμα στη σκέψη πως θα κάνω ζημιά σε ένα δαχτυλίδι που δεν μου ανήκει" είπε μεταξύ άλλων η σταρ, που πρόσθεσε "όμως δεν μπορούσα να σταματήσω το χειροκρότημα".

Δείτε βίντεο της Daily Mail με μέρς από τη συνέντευξη και ένα βιντεάκι για να θυμηθείτε το περίεργο χειροκρότημα της Nicole.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!