GOSSIP

Δείτε τί κορμί έχει η 44χρονη Gwyneth Paltrow που ποζάρει με μπικίνι [εικόνες]

Η Gwyneth Paltrow ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού Women's Health και δείχνει τους άψογους κοιλιακούς της.

Η 44χρονη σταρ του Χόλιγουντ, που πραγματικά εντυπωσιάζει με το άψογο κορμί της, παραχώρησε και μια αναλυτική συνέντευξη.

Μόνο που δεν μίλησε σε κάποιον συντάκτη του περιοδικού αλλά σε μία beauty editor που εργάζεται για λογαριασμό της Gwyneth. Και φυσικά στη συνέντευξη μιλάει για όλα τα μυστικά ομορφιάς της Goop (και του ομώνυμου wellness blog της Gwyneth) αλλά και για το πως η Gwyneth μαγειρεύει τα δικά της υγιεινά πιάτα (εξ' ου και τα best seller βιβλία μαγειρικής της) ενώ η διάσημη σταρ εξηγεί πως δεν τη νοιάζει αν κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά κάποιες ακραίες μεθόδους ομορφιάς που συστήνει, καθώς κατά καιρους έχει δεχτεί κριτική για tips ομοφιάς που έχει δώσει όπως τα τσιμπήματα από μέλισσες ή την τοποθέτηση αβγών στο γυναικείο κόλπο.

"Το κοινό πάντα θα σε κρίνει" λέει η Goop "αλλά εγώ αν ξέρω πως κάτι σου κάνει καλό θέλω να το μοιράζομαι" και προσθέτει "συχνά θα σου πουν αυτό είναι τρελό ή γιατί το κάνεις και μετά από 5 χρόνια θα δεις να το κάνουν όλοι".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!